Taka chrupiąca surówka świetnie pasuje do wszelkich mięs. Polecam!
Składniki:
1 sałata lodowa
2-3 marchewki
2 łyżki oleju
przyprawa do sałatek
Sposób przygotowania:
1. Marchewki obieramy, myjemy, ścieramy na tarce o dużych oczkach.
2. Sałatę kroimy na paseczki.
3. Wszystko mieszamy, dodajemy olej i przyprawę do sałatek.
Smacznego!!!
Prosto, szybko- idealny dodatek do obiadu:)
OdpowiedzUsuńUwielbiam takie surówki, do obiadu nie ma nic lepszego:)
OdpowiedzUsuńSuper, wypróbuję:)
OdpowiedzUsuńAniu takie surówki to ja mogę jeść bez końca :)
OdpowiedzUsuńNie dobre, nie smakowało mi. Wg.mnie nie pasuje słodka marchew do sałaty. Wolę samą sałatę ze śmietaną.
OdpowiedzUsuńNo szkoda, że ci nie smakowało. Za to ja nie zjadłabym sałaty lodowej ze śmietaną... Masłowa ze śmietaną owszem. Ale nie lodowa...
UsuńJutro będę robić
OdpowiedzUsuń