Składniki:
1/2 główki białej kapusty
1 puszka czerwonej fasoli
1 mała puszka kukurydzy
1 czerwona cebula
2 marchewki
1 mały słoiczek marynowanych pieczatek
1-2 ząbki czosnku
majonez + jogurt naturalny
sól, pieprz
odrobina cukru
Sposób wykonania:
1. Kapustę drobno poszatkować lub zetrzeć na tarce jarzynowej na dużych oczkach.
2. Marchewkę zetrzeć na tarce, cebulę drobno posiekać. Warzywa konserwowe odsączyć z zalewy. Pieczarki pokroić w kostkę.
3. Wszystko wymieszać, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, majonez, jogurt naturalny i doprawić solą, pieprzem i odrobiną cukru.
Smacznego!!!
1-2 ząbki czosnku
majonez + jogurt naturalny
sól, pieprz
odrobina cukru
Sposób wykonania:
1. Kapustę drobno poszatkować lub zetrzeć na tarce jarzynowej na dużych oczkach.
2. Marchewkę zetrzeć na tarce, cebulę drobno posiekać. Warzywa konserwowe odsączyć z zalewy. Pieczarki pokroić w kostkę.
3. Wszystko wymieszać, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, majonez, jogurt naturalny i doprawić solą, pieprzem i odrobiną cukru.
Smacznego!!!
Będzie pyszna. Wszystkiego najlepszego Aniu z okazji Imienin.
OdpowiedzUsuńBasiu, bardzo dziękuję ♥️♥️♥️
UsuńPozdrawiam.
Wygląda świetnie, na pewno też tak smakuje! I ja dołączam się do życzeń imieninowych, wszystkiego dobrego! Pozdrawiam! ;)
OdpowiedzUsuń