Pyszna pasta do pieczywa o zaskakującym smaku. Sami wypróbujcie!
Składniki:
- 200 g wędzonego twarogu
- 1 cebula
- kilka kropel soku z cytryny lub octu jabłkowego
- spora szczypta soli (kamiennej)
- 1/2 łyżeczki suszonego koperku
- kilka łyżek oleju lnianego
- pieprz
Sposób przygotowania:
1. Cebulę drobno posiekać.
2. Wszystkie składniki umieścić w misce, wymieszać, dodać tyle oleju lnianego, aż pasta będzie w miarę jednolita.
Smacznego!!!
Źródło: Hajduczek naturalnie
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i komentarz.
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie, a umieszczę je w Galerii Czytelników!