27 lutego 2013

Jajecznica na masełku

Coś dla małych i dużych - to akurat moja córcia lubi zjadać na śniadanie - "Mama! Jajo!"


Składniki:

2 jajka
1 łyżka masła
odrobinka soli

Sposób przygotowania:

1. Na patelni rozgrzewamy masło, wbijamy jajka i smażymy na małym ogniu, mieszając co chwilę.
2. Jajka delikatnie solimy.
3. Podajemy na ciepło.

Smacznego :)  

5 komentarzy:

  1. the best:) polecam dodac szyneczki i zioł prowensalskich rewelacja!!!:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. O dziękuję za inspirację :) Muszę spróbować, szczególnie z ziołami, bo takiej jeszcze nie robiłam.

      Usuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz.
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie, a umieszczę je w Galerii Czytelników!