Składniki:
pół główki czerwonej kapusty 
1 jabłko 
1 marchewka 
1 cebula 
2 łyżki siekanego koperku 
2 łyżki oleju
sól, pieprz
Sposób przygotowania:
 1. Kapustę drobno poszatkować, cebulę posiekać, marchewkę i jabłko zetrzeć na tarce jarzynowej.
2. Wszystkie składniki zamieszać, doprawić do smaku, dodać olej i koperek.
SMACZNEGO :)


 
Gąska by pasowała:) Zapraszam do akcji, która już niebawem. http://mowia-weki.blogspot.com/search?updated-max=2011-10-31T05%3A30%3A00-07%3A00&max-results=1
OdpowiedzUsuńPozdrawiam:)
dziękuję za zaproszenie :) szkoda tylko, ze mięso gęsie jest tak trudno dostępne w mojej miejscowości...
OdpowiedzUsuńNajlepsza! Dobrze przyrządzona pozostawia wszystkie inne w tyle :-)
OdpowiedzUsuń