3 maja 2012

Koktajl ananasowy

W taki upał ratujemy się pysznymi chłodnymi koktajlami owocowymi!


Składniki:

pół świeżego ananasa
300 ml maślanki truskawkowej

Sposób przygotowania:

Obranego ananasa kroimy na drobniejsze kawałki, zalewamy zimną maślanką truskawkową i blendujemy.

Smacznego :)

3 komentarze:

  1. słodkie to ratowanie.. (:

    OdpowiedzUsuń
  2. Właśnie zneutralizowałam ananasa...w sposób dość lekkomyślny, mogłam go przerobić na taki pyszny koktajl :)

    OdpowiedzUsuń
  3. W sam raz na upały :-)i takie prosto z lodówki pycha :-)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz.
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie, a umieszczę je w Galerii Czytelników!