Składniki:
oscypki (jeśli są duże można pokroić na plastry)
konfitura żurawiniowa
Sposób przygotowania:
Oscypki grillujemy na patelni z obu stron. Przekładamy na talerzyk, wykładamy dowolną ilość konfitury na oscypki i podajemy na ciepło. I gotowe :)
Smacznego!!!
Wyciąg na Łomnicę Tatrzańską w Słowacji:
Wręcz obowiązkowa pamiątka!
OdpowiedzUsuńmiałem okazję jeść;) pychota.
OdpowiedzUsuńPiękne ujęcia! A połączenie oscypka z żurawiną pyszne;)
OdpowiedzUsuńpozdrawiam serdecznie
Malwinna
uwielbiam ten duet :)
OdpowiedzUsuńAle tam pięknie!
OdpowiedzUsuńWitam przepraszam ze tutaj, ale przygotowuję badanie na temat zakupu produktów spożywczych i roli reklamy oraz internetu w tej kwestii. Moja prośba: poświęćcie 3-4 minuty i wypełnijcie ankietę z zamkniętymi pytaniami: http://moje-ankiety.pl/respond-31422.html
OdpowiedzUsuńZrobione :)
UsuńByłam Na Tatrzańskiej zimą jeszcze piękniejsze widoki.
OdpowiedzUsuń