29 września 2012

Tosty z warzywami konserwowymi

Pyszne tosty z warzywami ze słoików.


Składniki:

4 kromki chleba tostowego
margaryna
kawałki papryki konserwowej
kawałki ogórków konserwowych

Sposób przygotowania:

1. Chleb tostowy smarujemy cienko margaryną.
2. Nakładamy paprykę i ogórki konserwowe, przykrywamy drugą kromką pieczywa tostowego.
3. Opiekamy kanapki w opiekaczu.


Smacznego!!!

3 komentarze:

  1. Dawno już nie robiłam takich tostów, a są smaczne. To moich tostów koniecznie dodam jeszcze kilka plastrów ulubionej szynki tradycyjnych od Kaczmarka z Pępowa.

    OdpowiedzUsuń
  2. Sirjusly? nie wpadłabym na to...

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz.
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie, a umieszczę je w Galerii Czytelników!