21 lutego 2013

Sałatka z fasolki marynowanej i serka wiejskiego


Składniki:

1 słoiczek fasolki szparagowej marynowanej
1 serek wiejski
3-4 łyżki kukurydzy
2 pomidory
siekany koperek

Sposób przygotowania:

1. Fasolkę odsączamy z zalewy. Kroimy na mniejsze kawałki.
2. Umyte pomidory dowolnie kroimy.
3. Serek mieszamy z pozostałymi składnikami, doprawiamy koperkiem.

Smacznego!!!

2 komentarze:

  1. fajna jako drugie śniadanie do pracy czy na uczelnie:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo ciekawa kompozycja :-)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz.
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie, a umieszczę je w Galerii Czytelników!