7 września 2011

Surówka z kapusty pekińskiej z twarożkiem

Bardzo lubię surówki z kapusty pekińskiej. Ta jest akurat moją ulubioną. Można zwykły twarożek zastąpić serem feta. 


Składniki:

1 mała kapusta pekińska lub połowa dużej
1 zielony ogórek
3 pomidory
pół kostki białego sera (ok.125 g)
1 cebulka
dowolny sos sałatkowy przyrządzony wg przepisu na opakowaniu 

Sposób przygotowania: 

Kapustę drobno pokroić, cebulę, pomidory i obrane ogórki pokroić w kostkę, ser biały rozdrobnić za pomocą widelca, wszystko wymieszać, w razie potrzeby doprawić do smaku.

SMACZNEGO :)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz.
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie, a umieszczę je w Galerii Czytelników!