28 lutego 2014

Pasta serowa z papryką i ogórkiem


Składniki:

250 g sera białego
3 łyżki jogurtu naturalnego
kawałek świeżego ogórka
kawałek świeżej czerwonej papryki
sól, pieprz
siekany szczypiorek

Sposób przygotowania:

1. Obranego ogórka i paprykę pokroić w kosteczkę.
2. Ser rozgnieść widelcem, dodać jogurt naturalny, wymieszać i doprawić do smaku.
3. Dodać pokrojone warzywa, jeszcze raz zamieszać, ewentualnie dodać jogurtu naturalnego i doprawić do smaku.

Smacznego!!!
Śniadanie mistrzów Domowy Wyrób

2 komentarze:

  1. Takie pasty to ja mogę jest codziennie. Uwielbiam na chlebek.
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz.
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie, a umieszczę je w Galerii Czytelników!