Ten makaron to świetna alternatywa, jeśli nie mamy za dużo czasu na gotowanie obiadu. A spaghetti smakuje świetnie!
Składniki:
makaron (u mnie spaghetti)
100 g naturalnego serka topionego
100 ml mleka (dałam odrobinę mniej)
sól do smaku
siekany koperek
Sposób przygotowania:
1. Makaron gotujemy w osolonym wrzątku.
2. W rondelku umieszczamy serek i mleko, podgrzewamy do rozpuszczenia. Delikatnie solimy i dodajemy siekany koperek.
3. Sos wlewamy do odcedzonego gorącego makaronu, mieszamy i podajemy.
Smacznego!!!
Źródło: Qulinarny blog
świetne:)
OdpowiedzUsuńBardzo prosty, fajny i na pewno smakowity przepis :)
OdpowiedzUsuńSuper przepis, korzystam z niego zawsze kiedy nie mam pomysłu na obiad,szybko się robi i jest mało skomplikowany
OdpowiedzUsuńDziękuję bardzo. To rzeczywiście proteci szybkie spaghetti 🙂
Usuń