5 czerwca 2015

Pasta rybna z cebulą

Najprostsza i najszybsza pasta rybna :)


Składniki:

1 puszka ryby w oleju
1/2 cebuli

Sposób wykonania:

1. Rybę z puszki odcedzić częściowo z oleju.
2. Do ryby dodać drobno posiekaną cebulkę. Wszystko wymieszać.
3. Podawać na pieczywie.

Smacznego!

3 komentarze:

  1. obowiązkowo dodaj natkę pietruszki... jak dla mnie super smak, a robię od dawna
    Ala

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ok, następnym razem obowiązkowo zieleninka :)
      Pozdrawiam Alicjo (p.s. moja 4-letnia córcia też Ala)

      Usuń
  2. Pasta rybna jest znakomita.Wyjątkowy smak,w sam raz na kanapki;)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz.
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie, a umieszczę je w Galerii Czytelników!