Od czasu do czasu lubię zrobić ser do kanapek.
Składniki:
200 g sera białego
wędzona makrela - ilość wedle uznania
kilka plasterków papryki konserwowej
zielona cebulka
sól, pieprz
jogurt naturalny
Sposób wykonania:
1. Ser rozdrobnić widelcem.
2. Makrelę dokładnie oczyścić z ości, podrobić.
3. Paprykę konserwową i zieloną cebulkę drobno pokroić.
4. Wszystko przełożyć do miski, dodać jogurt naturalny i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Smacznego!!!
Ale ja uwielbiam tą pastę.
OdpowiedzUsuńwww.natalia-i-jej-świat.pl
Bardzo smaczna pasta. Kiedyś jadłam taką często,a teraz robię podobnie, ale bez dodatku sera i zamiast jogurtu dodaję majonez :)
OdpowiedzUsuńŚwietna musi smakować ta pasta! Idealne śniadanie!
OdpowiedzUsuń