A pod przepisem zapraszam na kilka migawek z weekendu majowego, który spędziłam w Bośni i Hercegowinie oraz Chorwacji.
Składniki:
jajka
pieprz
sól
olej
Sposób przygotowania:
1. Na patelni rozgrzewamy olej.
2. Wbijamy jajka tak, aby nie uszkodzić żółtek. Posypujemy pieprzem i solą, przykrywamy pokrywką i smażymy na wolnym ogniu, aż jajka się zetną.
Smacznego!!!
Bośnia i Hercegowina oraz Chorwacja
Mostar w Bośni i Hercegowinie
Kawa po turecku
Pocitejl w Bośni i Hercegowinie - kamienne miasteczko
Wodospady Kravica
Chorwacja
Chorwacja - Dubrovnik
Neum
Chorwacja
Baklava
Sarajewo - Bośnia i Hercegowina
Moja mama też mówi majątek jak coś jej smakuje :) Świetne zdjęcia:) zazdroszczę takiej majówki:)
OdpowiedzUsuńDzięki Jadziu, ślę pozdrowienia!!!
UsuńBardzo lubię taki szybki obiadek latem.I jeszcze młode ziemniaczki..MNIAM:P
OdpowiedzUsuńŚliczne zdjęcia, zazdroszczę majówki. Uwielbiam Chorwację:)
Cudowne zdjęcia! Poczułam ten klimat :)
OdpowiedzUsuńTaki zestaw zawsze dobry :D
witaj,ale tu u CIEBIE pięknie,zdrowo,smacznie,słodko i kolorowo.Jestem zachwycona.Jeśli pozwolisz to rozgoszczę się i pozostanę na dłużej.W wolnej chwili zapraszam w odwiedziny do Dobrych Czasów.Pozdrawiam wiosennie,dodam tylko,że Twoje fotki są bardzo ładne.J.
OdpowiedzUsuńDziękuję bardzo, na pewno zajrzę :)
UsuńMój mąż je uwielbia z kopytkami
OdpowiedzUsuńZ kopytkami brzmi dla mnie jak egzotyka :)
Usuń