Fasolka jest coraz tańsza. Zazwyczaj robię fasolkę z samą bułką, ale tym razem dodałam koperku. Świetnie smakowała mi taka wersja i dlatego i Wam ją polecam! Nie podaję ilości składników, bo akurat najlepiej dopasować do swoich potrzeb i preferencji.
Składniki:
fasolka szparagowa
bułka tarta
masło
woda + sól
siekany świeży koperek
Sposób wykonania:
1. Odcinamy końcówki od szparagówki, fasolkę gotujemy do miękkości w osolonym wrzątku.
2. Na patelni roztapiamy masło, dodajemy bułkę tartą i chwilkę rumienimy. W misce mieszamy fasolkę, zrumienioną na maśle bułkę tartą i siekany koperek.
Smacznego!!!
wygląda nieziemsko. Masz jakiś przepis na pizzę?
OdpowiedzUsuńTak, i to nie jedna. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę na blogu lub wejść w zakładki.
UsuńLubię taką:)
OdpowiedzUsuńuwielbiam, u nas zawsze gotowana i podawana z podsmażoną bułką tartą , kiedyś dodam też koperek
OdpowiedzUsuńDo obiadu idealna! ♥ Pozdrawiam! ;)
OdpowiedzUsuń