11 grudnia 2014
Sałatka z szynką i papryką konserwową II
Składniki:
25 dag szynki drobiowej
1 słoik papryki konserwowej
1 słoik selera krojonego w paski
1 puszka kukurydzy
1 por
sól, pieprz
majonez
Sposób wykonania:
1. Szynkę kroimy w kostkę.
2. Pora kroimy w plasterki, sparzamy wrzątkiem i odciskamy z nadmiaru soku.
3. Paprykę kroimy w kostkę.
4. Wszystko mieszamy, dodajemy majonez wedle uznania i doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego!!!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Bardzo lubię takie sałatki. Szybko się robi, szybko zjada, bo smakują :)
OdpowiedzUsuńJadam, robie taką na imprezy rodzinne i wszystkim smakuje, jest niesamowita.Podobnie jak Ty :) Bo wyszła Ci niesamowita!
OdpowiedzUsuńPozdrawiam,
https://cukierkowegotowanie.wordpress.com/