8 września 2020

Pasta z wędzonego twarogu z olejem lnianym

Pyszna pasta do pieczywa o zaskakującym smaku. Sami wypróbujcie!

Składniki:

  • 200 g wędzonego twarogu
  • 1 cebula
  • kilka kropel soku z cytryny lub octu jabłkowego
  • spora szczypta soli (kamiennej)
  • 1/2 łyżeczki suszonego koperku
  • kilka łyżek oleju lnianego
  • pieprz

Sposób przygotowania:

1. Cebulę drobno posiekać.

2. Wszystkie składniki umieścić w misce, wymieszać, dodać tyle oleju lnianego, aż pasta będzie w miarę jednolita.

Smacznego!!!

Źródło: Hajduczek naturalnie

 

 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz.
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie, a umieszczę je w Galerii Czytelników!