Fajny pomysł na bagietkę czosnkową podaną na ciepło z parówką i warzywami. Bardzo dobre.
Składniki:
- 1 bagietka czosnkowa
- 2 cienkie parówki
- 1-2 plasterki sera żółtego
- pomidor
- 1 mała cebulka
- ogórek kiszony
- 1 liść kapusty pekińskiej lub sałaty
- szczypiorek
- keczup
Sposób przygotowania:
1. Bagietkę naciąć i do środka włożyć kawałki sera żółtego.
2. Parówki podgrzać i włożyć do bagietki. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 150*C i zapiec 10-15 minut.
3. Na parówkach rozłożyć posiekaną cebulkę, kapustę, pomidorki i ogórka kiszonego. Polać keczupem i posypać szczypiorkiem.
Smacznego!!!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i komentarz.
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie, a umieszczę je w Galerii Czytelników!