1 mała kapusta pekińska 1 seler ugotowana pierś z kurczaka szczypiorek majonez sok z cytryny sól, pieprz
Sposób przygotowania:
1. Kapustę szatkujemy. 2. Selera obieramy, ścieramy na tarce do jarzyn i skrapiamy sokiem z cytryny. 3. Pierś z kurczaka kroimy w kostkę, a szczypiorek siekamy. 4. Wszystkie składniki mieszamy. Dodajemy majonez, doprawiamy do smaku.
Dziękuję za odwiedziny i komentarz. Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie, a umieszczę je w Galerii Czytelników!
Proste i pyszne. Dziękuję za przepis :)
OdpowiedzUsuńSałatkom z kurczakiem nigdy nie odmawiam, do selera się jeszcze muszę przekonać :D
OdpowiedzUsuńjej Aniu ale kusisz ostatnio..
OdpowiedzUsuń