tag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post8435023252454709542..comments2024-03-24T12:10:13.708+01:00Comments on Kuchnia domowa Ani: Sok jabłko z miętąKuchnia domowa Anihttp://www.blogger.com/profile/05827119236181529521noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-9280387552507285002023-08-21T14:49:34.413+02:002023-08-21T14:49:34.413+02:00Dziękuję za odpowiedźDziękuję za odpowiedźAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-89091304044923097712023-08-18T13:29:34.919+02:002023-08-18T13:29:34.919+02:00Z moich jabłek niewiele zostało, bo się rozpadły. ...Z moich jabłek niewiele zostało, bo się rozpadły. Ale to zależy od owoców. Myślę, że można je przetrzeć przez sitko, dodać cukru i usmażyć, a potem włożyć do słoików i zapasteryzować. Nie próbowałam, ale można spróbować. Kuchnia domowa Anihttps://www.blogger.com/profile/05827119236181529521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-86330063718855516392023-08-18T12:49:10.796+02:002023-08-18T12:49:10.796+02:00a co robisz z pulpą (miazgą) jabłkową? Wywalasz cz...a co robisz z pulpą (miazgą) jabłkową? Wywalasz czy wykorzystujesz do czegoś?Anonymousnoreply@blogger.com