tag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post3017752687141733796..comments2024-03-28T22:37:49.652+01:00Comments on Kuchnia domowa Ani: Rafaello na krakersachKuchnia domowa Anihttp://www.blogger.com/profile/05827119236181529521noreply@blogger.comBlogger27125tag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-73237631860297355262017-10-18T14:15:01.721+02:002017-10-18T14:15:01.721+02:00na pewno jest pysznee !!!!na pewno jest pysznee !!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-88398306403376056692017-10-17T18:02:25.591+02:002017-10-17T18:02:25.591+02:00Masa owszem jest słodka, ale nie wydaje mi się za ...Masa owszem jest słodka, ale nie wydaje mi się za słodka. W końcu do tego są jeszcze słone krakersy, które przełamują słodycz ciasta.Kuchnia domowa Anihttps://www.blogger.com/profile/05827119236181529521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-90560495022399320732017-10-17T17:23:50.509+02:002017-10-17T17:23:50.509+02:003 opakowania cukru waniliowego to nie za dużo? tzn...3 opakowania cukru waniliowego to nie za dużo? tzn czy ta masa będzie bardzo słodka? :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05658297064079802270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-31227702474357730112017-03-23T17:53:50.074+01:002017-03-23T17:53:50.074+01:00Jeśli użyjesz zwykłych herbatników, ciasto wyjdzie...Jeśli użyjesz zwykłych herbatników, ciasto wyjdzie mdłe. Solone krakersy przełamują słodycz masy i nie są bardzo wyczuwalne. Zdecydowanie polecam słone krakersy.Kuchnia domowa Anihttps://www.blogger.com/profile/05827119236181529521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-70422529423416456112017-03-23T11:39:50.360+01:002017-03-23T11:39:50.360+01:00Czy mogę kupić zwykle herbatniki nie lubimy słonyc...Czy mogę kupić zwykle herbatniki nie lubimy słonychMalinkahttps://www.blogger.com/profile/15352796762211017146noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-31041481404566661782015-11-28T23:09:19.613+01:002015-11-28T23:09:19.613+01:00Pyszne wyszło! W sam raz na andrzejkowy wieczór! D...Pyszne wyszło! W sam raz na andrzejkowy wieczór! Dzięki za przepis i pozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-15174513175425938882014-07-19T08:15:49.364+02:002014-07-19T08:15:49.364+02:00Nie.Nie.Kuchnia domowa Anihttps://www.blogger.com/profile/05827119236181529521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-61941257451481969172014-03-11T19:43:04.441+01:002014-03-11T19:43:04.441+01:00ja najpierw studzę masę ( musi być bardzo zimna) a...ja najpierw studzę masę ( musi być bardzo zimna) a potem miksuję z masłem. Masa jest idealna do przekładania. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-24079393565632180422013-10-23T12:19:09.111+02:002013-10-23T12:19:09.111+02:00Wszystko jest napisane - proszę czytać ze zrozumie...Wszystko jest napisane - proszę czytać ze zrozumieniem. <br />Ciasto przekładamy: krakersy - masa kokosowa - krakersy - masa kokosowa - krakersy masa kokosowa - wierzch posypujemy resztą kokosu.Kuchnia domowa Anihttps://www.blogger.com/profile/05827119236181529521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-49724433384233751162013-10-22T21:53:19.262+02:002013-10-22T21:53:19.262+02:00a te wiórki na koniec które są u góry to są suche ...a te wiórki na koniec które są u góry to są suche posypane czy jak ? nie rozumiem trochę tego ....<br /> <br />( " wykładamy warstwę krakersów, przekładamy masą, czynność powtarzamy tak, aby ostatnią warstwą była masa kokosowa.) jaka to masa ma być i z czego ona jest zrobiona bo nie ma na pisane Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-78183375226891220572013-06-11T10:25:03.305+02:002013-06-11T10:25:03.305+02:00Dziękuję za przepis, świetne ciasto, mi idealnie s...Dziękuję za przepis, świetne ciasto, mi idealnie się kroiło.<br />Pozdrawiam,<br />KarolkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-64824705211023949332013-06-08T08:26:53.434+02:002013-06-08T08:26:53.434+02:00Ciekawe dlaczego? Robiłam wiele razy to rafaello i...Ciekawe dlaczego? Robiłam wiele razy to rafaello i zawsze wychodzi idealnie. Ale dobrze, że przynajmniej smakowało :)annazhttps://www.blogger.com/profile/09012631510336074671noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-27519191763532178682013-06-07T21:49:17.923+02:002013-06-07T21:49:17.923+02:00Mi się nie dało ładnie pokroić :/
Trochę lejące by...Mi się nie dało ładnie pokroić :/<br />Trochę lejące było (wszystko robiłam dokładnie za przepisem), ale ogólnie przepyszne :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07941958532842852466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-41119221550284211932013-05-28T10:45:18.565+02:002013-05-28T10:45:18.565+02:00Po to się wkłada ciasto do lodówki na noc by krake...Po to się wkłada ciasto do lodówki na noc by krakersy zmiękły. Ale w żadnym wypadku nie robi się żadna pulpa, ciasto ładnie daje się pokroić, smak słonych krakersów i słodkiej masy kokosowej fajnie się przełamuje. Polecam!annazhttps://www.blogger.com/profile/09012631510336074671noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-47029965511373265292013-05-28T10:21:50.439+02:002013-05-28T10:21:50.439+02:00a ciasto nie zmięknie przez całą noc w lodówce,cho...a ciasto nie zmięknie przez całą noc w lodówce,chodzi mi o to czy nie zrobi się z niego pulpa ;-)?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-7125978436532812782013-05-28T10:19:29.281+02:002013-05-28T10:19:29.281+02:00a,jak na noc zostawię to ciasto w lodówce to krake...a,jak na noc zostawię to ciasto w lodówce to krakersy nie zmiękną \,chodzi mi o to czy z tego ciasta nie zrobi się taka pulpa ;-)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-49895305232139685302013-05-27T15:19:50.308+02:002013-05-27T15:19:50.308+02:00mhmmhmannazhttps://www.blogger.com/profile/09012631510336074671noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-72000694283601784692013-05-27T13:34:50.153+02:002013-05-27T13:34:50.153+02:00"Wiórków" nie "wiórek""Wiórków" nie "wiórek"Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-16521485621350603792013-05-09T15:24:42.259+02:002013-05-09T15:24:42.259+02:00u mnie 24x28 cmu mnie 24x28 cmannazhttps://www.blogger.com/profile/09012631510336074671noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-92171411497497978862013-05-09T10:35:50.350+02:002013-05-09T10:35:50.350+02:00a jaki musi być wymiar blaszki?a jaki musi być wymiar blaszki?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-68628309182520985952013-01-31T14:49:01.708+01:002013-01-31T14:49:01.708+01:00Bardzo fajny przepis :-)Bardzo fajny przepis :-)agattekhhttp://agattek.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-56324835911176399122013-01-31T10:58:55.506+01:002013-01-31T10:58:55.506+01:00To jedno z moich ulubionych ciast bez pieczenia, j...To jedno z moich ulubionych ciast bez pieczenia, jest pyszne i szybko się robi :)Obsesja Smakówhttps://www.blogger.com/profile/02676273285390097015noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-4860195345838034582013-01-27T15:46:13.088+01:002013-01-27T15:46:13.088+01:00Tyle już o nim słyszałam, a jakoś nie mogę się za ...Tyle już o nim słyszałam, a jakoś nie mogę się za niego zabrać, a przecież jest taki prosty! ;)Oliwkahttps://www.blogger.com/profile/05923884253555378233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-86820028396926138202013-01-27T13:56:41.441+01:002013-01-27T13:56:41.441+01:00Robiłam kiedyś w wersji z alkoholem - pycha :)Robiłam kiedyś w wersji z alkoholem - pycha :)kuchennefascynacjehttp://www.kuchennefascynacje.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-17852474462793511202013-01-27T12:26:30.357+01:002013-01-27T12:26:30.357+01:00Z chęcią wypróbuję twój przepis :)Z chęcią wypróbuję twój przepis :)Kamilahttps://www.blogger.com/profile/09333424015016525584noreply@blogger.com