tag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post193260281965235918..comments2024-03-24T12:10:13.708+01:00Comments on Kuchnia domowa Ani: Pizza z szynką i pieczarkamiKuchnia domowa Anihttp://www.blogger.com/profile/05827119236181529521noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-64827466447046657002023-01-22T16:15:34.952+01:002023-01-22T16:15:34.952+01:00Fajnie, jak jest typowa mąka do pizzy typu 00. Ale...Fajnie, jak jest typowa mąka do pizzy typu 00. Ale taka zwykła tortowa też się sprawdzi.Kuchnia domowa Anihttps://www.blogger.com/profile/05827119236181529521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-42964296102973658152023-01-22T11:34:18.200+01:002023-01-22T11:34:18.200+01:00jaka mąka?jaka mąka?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-35667799884217261072015-04-29T21:22:24.119+02:002015-04-29T21:22:24.119+02:00Super będę robić z pieczarkami ekologicznymi z swo...Super będę robić z pieczarkami ekologicznymi z swojej hodowliJaja przepiórcze wiejskiehttp://przepiorki.pawelstrzyzykowski.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-84665718191918185742014-02-07T21:20:37.441+01:002014-02-07T21:20:37.441+01:00Smakowała?
Jeśli tak to zachęcam do pstrykania fot...Smakowała?<br />Jeśli tak to zachęcam do pstrykania fotek i wysyłania ich do galerii czytelników (http://kuchnia-domowa-ani.blogspot.com/p/galeria-czytelnikow.html).<br />Pozdrawiam serdecznie!Kuchnia domowa Anihttps://www.blogger.com/profile/05827119236181529521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-16819706623464186972014-02-07T18:39:52.915+01:002014-02-07T18:39:52.915+01:00zuper pizza :-)zuper pizza :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-41427119529091775582013-12-13T21:41:33.967+01:002013-12-13T21:41:33.967+01:00Bardzo się cieszę, że Pani wszystko smakowało. Zaw...Bardzo się cieszę, że Pani wszystko smakowało. Zawsze robię jedną pizzę wielkości ok 30 cm średnicy, na dwie osoby to w sam raz:)<br />Zachęcam do pstrykania fotek i przesyłania zdjęć do galerii czytelników (http://kuchnia-domowa-ani.blogspot.com/p/galeria-czytelnikow.html).<br />Pozdrawiam serdecznie!Kuchnia domowa Anihttps://www.blogger.com/profile/05827119236181529521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-85220353274877233602013-12-13T19:10:54.534+01:002013-12-13T19:10:54.534+01:00Gdybym wiedziała, że tej pizzy wyjdzie tak mało, z...Gdybym wiedziała, że tej pizzy wyjdzie tak mało, zrobiłabym z podwójnej porcji...ah! Była pyszna! Co prawda zmodyfikowałam wg siebie składniki, ale przepis na ciasto - bomba!<br />Cieszę się ogromnie, że znalazłam Pani bloga, z jakiegokolwiek przepisu bym nie korzystała (a trochę ich było) wszystko wychodzi mi jak na obrazku :) <br />Pozdrawiam serdecznieamskhttps://www.blogger.com/profile/10029771823968941503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-41729229299705783002013-12-01T19:11:49.492+01:002013-12-01T19:11:49.492+01:00Witam, taka blacha z wyposażenia piekarnika może b...Witam, taka blacha z wyposażenia piekarnika może być za duża. Robię w tortownicy o średnicy 30 cm, ale jeszcze częściej używam blachy z dziurkami do pizzy o rozmiarze 31x27 cm.Kuchnia domowa Anihttps://www.blogger.com/profile/05827119236181529521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-13389441023292276322013-12-01T11:52:35.486+01:002013-12-01T11:52:35.486+01:00mam pytanie...jaka blaszka do tej pizzy, kształt i...mam pytanie...jaka blaszka do tej pizzy, kształt i średnica?, ja mam zwykłą prostokątną blachę taka z wyposażenia piekarnika czy nie bedzie za duża?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-8863004763639984422013-11-28T16:23:47.775+01:002013-11-28T16:23:47.775+01:00dzięki!!dzięki!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-18605295130076810172013-01-12T21:23:15.617+01:002013-01-12T21:23:15.617+01:00Pycha !!! Zawsze i ze wszystkim Pycha !!! Zawsze i ze wszystkim lutka40http://pasjeiuspokojenia.blox.pl/htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-14679734061647164492013-01-12T15:22:59.896+01:002013-01-12T15:22:59.896+01:00Tak, a najczęściej utylizowanym produktem w naszej...Tak, a najczęściej utylizowanym produktem w naszej pizzy jest mięso z udek kurczaka po rosole. Mój mąż uwielbia ją, dodaje jeszcze do tego ogórka kiszonego i pizza niebo w gębie!annazhttps://www.blogger.com/profile/09012631510336074671noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077530457357985143.post-39654426277552057262013-01-12T11:59:45.088+01:002013-01-12T11:59:45.088+01:00Czy u ciebie pizza to jedno z dań do którego nikog...Czy u ciebie pizza to jedno z dań do którego nikogo nie musisz namawiać? U mnie tak właśnie jest..wykorzystuje ten fakt do tego by "utylizować" np leczo . na pizzy zjedzą raz dwa a jako samodzielne danie pewnie zamulałoby lodówkę przez jakiś tydzieńAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06070200423198669802noreply@blogger.com